a

q

a

=
6
l
 
 
1


Cake Run

 


Loco Bump® is een kaartspel voor 2 - 4 spelers vanaf 8 jaar. Speeltijd: afhankelijk van het aantal spelers en hun ervaring, tussen de 15 - 40 minuten.
Het spel bevat 57 kaarten en verder enkele kleine attributen zoals 4 terminuskaarten, 12 locomotiefjes en 1 dobbelsteen.

De grote dag is aangebroken op het rangeerterrein. De locomotieven rijden al naar hun startposities. Vandaag vindt de grote wedstrijd plaats: wie wordt de beste rangeerder. De rangeerders strijden om de begeerde titel van: ‘kampioen der machinisten’.

Elke speler moet zijn locomotieven naar de finish rijden. Met behulp van de dobbelsteen rijden de locomotieven over de sporen. Maar de spelers moeten voorzichtig zijn tijdens de deze race; de kaarten zorgen steeds voor andere verbindingen en een locomotief kan een andere locomotief vooruit bumpen (= duwen). Daardoor kan het gebeuren dat een locomotief ontspoort. Maar als de weg vrij is, kan de finish snel worden bereikt. De speler die het eerst met zijn drie locomotieven het eindstation bereikt, is de winnaar van het spel.

2